Om os

På Østerbro og Nordhavn er tilblivelsen af Kulturdistriktet i fuld gang. Kulturdistriktet er en del af en global bevægelse af organisationer, der genopfinder bydele gennem kunst og kultur.

Bag Kulturdistriktet står en forening af visionære byudviklere, kunstnere, kulturinstitutioner og virksomheder, der er gået sammen for at skabe engagerende rammer for kultur, samarbejde og innovation overalt på Østerbro og Nordhavn.

Foreningen, som blev etableret i 2020, drives af et dagligt sekretariat med en bredt repræsenteret og arbejdende bestyrelse i ryggen. Foreningen har desuden et stort, aktivt og voksende netværk af kulturskabere og frivillige.

Ambitionerne for fremtiden er store. Vi er kommet for at blive og vil fortsætte arbejdet med at skabe stor variation af kulturelle tilbud i bydelen, opbygge viden, samarbejde på tværs af sektorer, indgå strategiske partnerskaber, løfte netværk, indsamle data og forløse det enorme brandingpotentiale, bydelen ligger inde med.

Foreningen modtager økonomisk støtte af Østerbro Lokaludvalg, Københavns Kommune, By & Havn, Wonderful Copenhagen og Vida Local.

____________________________________________