Kulturdistriktet

Vær med til at løfte kulturen
på Østerbro og Nordhavn

Kulturdistriktet

Kulturdistriktet er en vision, et byområde og en organisation,
hvis daglige virke består i at skabe kunst og kulturoplevelser.

Når vi inviterer til netværksmøder, konferencer og festivaler
foregår det med kunstnerisk iscenesættelse af særlige steder
på Østerbro og Nordhavn.

Vi er dem på Østerbro og Nordhavn, der tænker nyt, lokalt og
langsigtet med drømmen om at gøre vores område til
et kreativt epicenter.

På Byens Vegne

På Byens Vegne er en oplevelseskonference om kultur i arkitektur. I Tunnelfabrikken d. 25. maj kan du opleve nogle af Københavns skarpeste aktører inden for kultur i arkitektur, når vi sammen undersøger, hvordan kultur kan masseres ind i byens rum og sociale aktiviteter tænkes ind i arkitekturen.

Læs mere om På Byens Vegne her

Åben Festival

Østerbro og Nordhavn åbner sig for en weekend, når kulturskabere inviterer til særlige oplevelser på særlige steder. Årets Åben Festival finder sted d. 8.-10. september.

Se mere på hjemmesiden www.åben.com

Innvationsnetværket

Kulturdistriktet samler virksomheder på Nordhavn for at skabe et miljø, der samarbejder om fremtidens Østerbro og Nordhavn. Vær med til at opbygge en langtidsholdbar samarbejdskultur og præge områdets identitet. Vi sørger for inspiration.

Mere info følger.

På Spidsen

På Spidsen er en naturskøn mini-festival, der byder på sjov, leg og kreative oplevelser for hele familien. Aktiviteterne er alle udviklet på en bund af bæredygtighed og biodiversitet og skabt af kunstnere og foreninger.

World Capital of Architecture 2023

I 2023 er København World Capital of Architecture. Med nomineringen følger spændende aktiviteter og stor international opmærksomhed. Foruden arkitektur diskuteres emner som kultur, byliv, livskvalitet og socialt ansvar. 2023 er året, hvor vi rykker endnu tættere sammen for at vise verden vores kulturdistrikt.

Direktør Jesper Koefoed-Melson viser rundt i Kulturdistriktet

Kulturdistriktet er støttet af: