Aktiviteter

Arrangementer

Kulturdistriktet laver festivaler, konferencer og netværks-
arrangementer samt byvandringer for byudviklere.

Arrangementerne samler mennesker omkring
kunst og kulturoplevelser for at fremme fællesskab,
netværk og samarbejde på Østerbro og Nordhavn.

På byens vegne

På Byens Vegne er en oplevelseskonference om kultur i arkitektur. Tunnelfabrikken lægger imponerende hus til, når vi d. 25. maj undersøger, hvordan kultur masseres ind i byens rum og sociale aktiviteter tænkes ind i arkitekturen.

Læs mere om På Byens Vegne her

Åben Festival

Østerbro og Nordhavn åbner sig for en weekend, når kulturskabere inviterer til særlige oplevelser på særlige steder. Årets Åben Festival finder sted d. 9.-11. september.

Se mere på hjemmesiden www.åben.com

Lokal Innovation

Kulturdistriktet samler virksomheder på Nordhavn for at skabe et miljø, der samarbejder om fremtidens Østerbro og Nordhavn. Vær med til at opbygge en langtidsholdbar samarbejdskultur og præge områdets identitet. Vi sørger for inspiration.

Mere info følger.

På spidsen

På Spidsen er en naturskøn mini-festival, der byder på sjov, leg og kreative oplevelser for hele familien. Aktiviteterne er skabt på en bund af bæredygtighed af klimabevidste kunstnere og foreninger.

På Spidsen afholdes d. 18. juni på naturspidsen ved Skudehavnsvej 36.

World Capital 2023

I 2023 er København World Capital of Architecture. Med nomineringen følger spændende aktiviteter og stor international opmærksomhed. Foruden arkitektur diskuteres emner som kultur, byliv, livskvalitet og socialt ansvar. 2023 er året, hvor vi rykker endnu tættere sammen for at vise verden vores kulturdistrikt.